Montaj

Montaje de tâmplărie la cele mai înalte standarde

Dispunem în acest sens de echipe calificate pe care le trimitem pe teren ori de câte ori sunt necesare lucrările de montaj termopane, indiferent că vorbim de uși sau ferestre.

Clientii noștri au parte de un pachet complet de soluții ce cuprinde comanda termopanelor cu dimensiunile potrivite, respectiv tipul de tâmplărie preferat și, ulterior, montarea lor la adresa specificată în cel mai scurt timp posibil.

Parte din soluțiile în domeniul ferestrelor și usilor cu profile din PVC, aluminiu și lemn stratificat, Societatea Rometale asigură montaj termopane atât clienților din București, cât și celor din zonele limitrofe ale capitalei.

Importanța montarii termopanelor într-un mod profesionist

Termopanele sunt apreciate și implicit folosite în amenajări datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă, iar aici amintim de izolația termică și fonică, durata mare de viață, rezistența la variațiile de temperaturi și conditiile meteo nefavorabile, protecția antiefractie, întreținerea ușoară și lista poate continua. Sunt prima alegere a marii majorități, devenind practic un element de amenajare-reper al societății moderne.

Pentru a ne bucura de toate beneficiile menționate există însă o regulă, și anume montarea termopanelor într-un mod profesionist, sarcină ce le revine întotdeauna specialiștilor în astfel de lucrări.
Un montaj termopane ca la carte reprezintă în primul rând garanția unei exploatări corecte, de lungă durată a sistemelor. Acesta asigură deschiderea/închiderea ușoară și silențioasă a ferestrelor și ușilor, fixarea corectă a profilelor în golul zidului și respectarea cronologică a etapelor pe care o astfel de lucrare le presupune.

În același timp, un montaj termopane perfect nu prezintă defecte de natură estetică, rezultatul fiind unul plăcut și din acest punct de vedere.

Montaj termopane GRATUIT, marca Rometale!

Acum că te-ai convins de importanța pe care montajul o joacă în exploatarea fără probleme a termopanelor, este esențial să știi că întotdeauna te poți baza pe specialiștii noștri pentru servicii de acest gen la cele mai înalte standarde.

Clientii noștri beneficiază de montaj profesionist al produselor achiziționate, în cel mai scurt timp posibil de la data achiziționării, precum și de atenția sporită la detalii și încrederea echipei noastre de montaj.

Montam usi si ferestre termopan la domiciliul sau sediul clientului, asiguram promptitudine in onorarea solicitarilor si garantam pentru calitatea operatiunilor efectuate. Ne recomanda experienta in domeniu, numarul mare de lucrari realizate pana in prezent precum si portofoliul bogat de clienti multumiti, portofoliu care in cele din urma reprezinta cea mai buna carte de vizita a unei firme.

Prin intermediul serviciilor de montaj termopane, ne asiguram ca te bucuri la maxim de produsele comandate si ca acestea iti ofera intreaga serie de avantaje mentionate mai sus.

Societatea Rometale asigură transportul și montajul gratuit pentru produsele achiziționate de la noi, atât clienților din București, cât și celor din zonele limitrofe ale capitalei, in limita a 15 km. Transportul în alte județe sau internațional presupune costuri suplimentare.

Alte servicii conexe cu care firma noastră îți stă la dispoziție sunt cele de reparații a ușilor și ferestrelor termopan. De asemenea, oferim consultanță de specialitate în alegerea celor mai bune profile și tipuri de sticlă pentru satisfacerea pe deplin a cerințelor și nevoilor existente.

Pentru detalii suplimentare sau eventuale solicitări de montaj termopane, te invităm sa folosești una din modalitățile de contact disponibile pentru a intra în legatură cu specialiștii companiei.